Diensten

Zwangerschapsfotografie Rotterdam

Zwangerschapsfotografie Rotterdam

Zwanger zijn is het meest bijzondere moment in het leven van een vrouw. Een leven dragen en een baby op de wereld zetten is ontzettend bijzonder en speciaal. Dit wil je natuurlijk vastleggen, het hele proces. Je wilt later aan je baby laten zien hoe deze in je buik zat en hoe liefdevol je hem/haar hebt gedragen. Het organiseren van een zwangerschapsshoot is iets wat ook in Nederland steeds meer voorkomt. Er zijn ook een hele hoop fotografen die je hierbij kunnen helpen. Woon je in de omgeving van Rotterdam dan adviseren wij je op je zwangerschaps-fotoshoot te organiseren via Iris de Zwart van My Lieve Photography. Iris is zelf moeder van een prachtige dochter en is mede door haar dochter geïnspireerd geraakt om de zwangerschapsfotografie Rotterdam in te gaan. Ze organiseert prachtige en memorabele fotoshoots en zal ervoor zorgen dat alle mooie momenten worden vastgelegd. De reportages worden thuis in haar eigen studio verzorgd.

Wil je liever een fotoshoot bij jou thuis of op een buitenlocatie kan dit ook. Alles is mogelijk!

 

Iris is gespecialiseerd in verschillende thema’s. Je kunt niet alleen je zwangerschapsshoot bij haar organiseren maar zo ook het fotograferen van je baby: ‘the newborn’. Op haar website staat een uitgebreid portfolio en kun je haar stijl ontdekken. Heb je zelf liever een andere stijl in gedachten kan je dit altijd aangeven. Het is prettig om met een vaste fotograaf samen te werken. Een fotoshoot kan voor iedereen altijd spannend zijn. Of je nu een ervaren model bent of nog nooit voor de camera hebt gestaan. Bij Iris zal je je zeker op je gemak voelen. Door haar jarenlange ervaring kan ze je goed begeleiden voor de camera en kan ze je vertellen welke poses mooi bij je zullen staan.

 

Wanneer moet je een zwangerschapsshoot organiseren

Wanneer je een zwangerschapsshoot moet organiseren is heel persoonlijk. Het is belangrijk dat jij je als toekomstige moeder goed voelt. De meeste vrouwen organiseren een fotoshoot wanneer ze tussen de 33 en 39 weken zwanger zijn. Zo is de buik goed zichtbaar en kan deze mooi worden vastgelegd. Je kunt ervoor kiezen om je alleen vast te laten leggen, samen met je baby. Heb je een partner dan mag deze ook altijd meekomen. Zo kunnen er ook gezamenlijke foto’s worden gemaakt van het hele gezin.

 

Prijzen

Iris biedt veel verschillende pakketten aan. De een met wat uitgebreidere opties dan bij de ander. De pakketten varieren in kosten tussen de €199 tot €1799.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *