Diensten

Zorgartikelen IJmuiden

Zorgartikelen IJmuiden

 

Zorgartikelen IJmuiden vergemakkelijken het dagelijkse leven

 

Nederland vergrijst in een rap tempo. De steeds groter wordende groep senioren zorgt er dan ook voor dat er tal van andere behoeftes in het dagelijks leven ontstaan. Zo wil menig Nederlander op leeftijd maar wat graag z’n eigen gang kunnen blijven gaan in het dagelijkse leven. Een levenshouding die ook de overheid van harte ondersteunt, want dat betekent dat de beschikbare zorgtaken zoveel mogelijk kunnen worden toegespitst ofzop senioren die niet meer zo vitaal in het leven staan, Door zorgartikelen in IJmuiden aan te schaffen wordt het vaak prima mogelijk om langer op je oude dag thuis te kunnen blijven wonen.

 

Verhoogde toiletten en veiligheidsbeugels

 

De zorgartikelen uit IJmuiden zorgen er namelijk voor dat je een comfortabel leven kunt leiden, omdat ze helemaal zijn toegespitst op de eventuele lichamelijke beperkingen waar je met het verstrijken der jaren mee te maken krijgt. Zo zijn er onder meer toiletpotten verkrijgbaar, die een hogere zitting dan normaal hebben, zodat je er gemakkelijker op plaats kunt nemen. Omdat er bij deze wc’s dus ook geen sprake meer is van een diepe zithouding, wordt ook het opstaan een heel stuk gemakkelijker. Uiteraard kan dat hele proces verder ondersteund worden met een of meerdere wandbeugels, die je tijdens het zitten en opstaan gemakkelijk vast kunt pakken.

 

Zittend douchen

 

Deze zelfde wandbeugels kunnen overigens ook voor extra veiligheid in de badkamer zorgen. Een natte vloer is tenslotte glibberig en een ongeluk zit in een klein hoekje. Als je je voor en na het douchen of badderen op meerdere plaatsen stevig vast kunt houden, dan worden eventuele valpartijen vanwege uitglijden zoveel mogelijk voorkomen. Het assortiment zorgartikelen in IJmuiden omvat overigens ook zogenoemde douchezittingen. Dit is een los krukje of een klapstoeltje dat aan de douchewand wordt bevestigd, zodat je in het vervolg zittend in plaats van staand kunt douchen. Ideaal wanneer je pijnklachten in je benen hebt of wanneer je vanwege je hoge leeftijd gewoon niet meer over genoeg spierkracht in je benen beschikt om lang stil te kunnen blijven staan.

 

Meer dan alleen maar sanitaire voorzieningen

 

Wie na het lezen van de hierbovenstaande tekst nu denkt dat het assortiment aan zorgartikelen in IJmuiden zich alleen maar beperkt tot materiaal voor sanitaire voorzieningen heeft het mis. Je kunt er onder meer ook terecht voor een rollator, een hoog-laagbed en nog veel meer producten die het leven van senioren en chronisch zieken een heel stuk aangenamer kunnen maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *