Wonen

Woonaccessoires Almere tips

Woonaccessoires Almere

 

Laten we eerlijk zijn, is je huis nou ooit écht af? Er zijn zo veel leuke ideeën die je kunt uitvoeren, zo veel mooie meubels waar je uit kunt kiezen, zo veel mooie kleuren die je in je interieur kunt gebruiken. Een grote hobby van veel mensen is het urenlang alles vastpinnen op Pinterest. Je ziet de mooiste interieurs voorbijkomen waarbij je de ene na de andere toffe woonaccessoires in Almere ziet voorbijkomen. Maar waarom zal je je slechts beperken tot het bewonderen van mooie interieurs en woonaccessoires online? Ga de hort op en ontdek de mooiste woonaccessoires in het echt. Een goede stad waar veel leuke woonaccessoire winkels zitten is Almere. We geven je graag een aantal leuke tips van zaakjes die je écht niet mag missen.

 

  1. De Blokschaaf

De Blokschaaf is een waar begrip in Almere. Je kunt er zowel online shoppen als in de fysieke shop. Ze bieden hele mooie artikelen aan die allemaal in een hoger segment liggen. Er hangt een flink prijskaartje aan, maar dan heb je ook wel echt wat. Geen Ikea massaproductie maar authentieke en originele designer items. Ze specialiseren zich in verschillende categorieën. Van lampen tot tapijten en van tafels tot zitmeubelen. Ook kun je er terecht voor kleinere items zoals plaids en sierkussens. De kussens variëren tussen de €19,95 en €39.95 per stuk. De plaids gaan vanaf €55,- per stuk.

 

  1. Knick Knacks

Knick Knacks is een webshop in Almere met de meest trendy woonaccessoires. Je kunt er geen saaie en eentonige accessoires vinden. Heb je een minimalistische smaak, dan is dit niet de plek voor jou. Hou je van kleur in je interieur en ben je niet vies van een bijzonder printje, dan is dit wel de plek voor jou. Alle woonaccessoires die ze online aanbieden zijn gemaakt uit hoogwaardige materialen en zijn leverbaar in veel verschillende kleuren. Zo kun je zelf goed kijken wat het beste in jouw interieur past. Ze hebben een specialisatie in woonaccessoires die gemaakt zijn van glas en keramiek. Vooral de vazen en beeldjes die ze aanbieden zijn ware eyecatchers en zijn gigantisch populair. De woonaccessoires zijn uniek en perfect voor elke ruimte in je huis.

 

  1. Casa Cosi Almere

Casa Cosi is een woonwinkel waarbij ze meubels en woonaccessoires aanbieden. Het is een veelzijdige interieurwinkel met een bijzonder groot assortiment. Je kunt er terecht voor een nieuwe bank, denk hierbij aan een loungebank en een hoekbank, maar je kunt er ook terecht voor de mooiste woonaccessoires. Ze verkopen woonaccessoires van de volgende merken: Riverdale, Richmond Interiors, Riviera Maison, Bocx Interiors, Nix Design en Painting the Past.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *