Administratie

Wat doet Finands?

Finands

Finands is een administratiekantoor dat onderdeel is van AdmiPetra BV. Dit bedrijf biedt betaalbare administratieve dienstverlening aan zowel eenmanszaken als grote ondernemingen aan. Door de administratie door Finands uit te laten voeren hou je als ondernemer meer tijd over voor andere belangrijke zaken binnen je onderneming. Een snelgroeiende onderneming kan op deze manier bijvoorbeeld meer tijd besteden aan de sollicitaties van nieuwe medewerkers of het groeien op de nationale of internationale markt. Bij Finands kan je als ondernemer terecht voor het laten doen van de boekhouding, wat bestaat uit de inkomstenbelasting, belastingaangifte, vennootschapsbelasting en het opstellen van de jaarrekening. Allemaal klussen die niet leuk zijn om te doen, maar wel noodzakelijk zijn voor elke onderneming. AdmiPetra BV neemt al deze zorgen uit handen zodat jij je focus op iets anders kan leggen.

 

Diensten van Finands

Naast het doen van de boekhouding staat Finands ook paraat wanneer je als ondernemer graag advies over een specifiek onderdeel binnen je bedrijf zou willen ontvangen. Zo geeft AdmiPetra BV bijvoorbeeld belastingadvies wat voor zowel de huidige als toekomstige positie van het bedrijf van belang kan zijn. Daarnaast is het mogelijk om niet je volledige boekhouding uit handen te geven, maar slechts een gedeelte ervan. Het administratiekantoor van Finands kan bijvoorbeeld jouw jaarrekening opstellen. Deze bezigheid staat bij veel ondernemers bekend als iets dat veel tijd in beslag neemt. Door de klus uit te besteden hou jij tijd over die je in andere belangrijke zaken kan steken. Een andere dienst van AdmiPetra BV is het doen van de loonadministratie. Denk hierbij aan het maken van de loonstroken, het opstellen en indienen van aangiftes van loonheffingen en het hebben van correspondentie met de belastingdienst.

 

Afspraak maken bij Finands

Voordat je met Finands in zee gaat is het van belang om te weten dat alle informatie binnen gesloten deuren blijft. AdmiPetra BV zal nooit met vertrouwelijke informatie van jouw onderneming naar buiten treden. Dat gezegd te hebben is het enige dat nog resteert het maken van een afspraak bij Finands! Via de website van het administratiekantoor kan je zowel telefonisch als per e-mail contact opnemen. Hier heb je als ondernemer de mogelijkheid om enkele vragen te stellen die betrekking hebben tot de aangeboden diensten. Afhankelijk van het soort dienst kan de medewerker jou dan een indicatie geven van de waarschijnlijke prijs die het jou als ondernemer gaat kosten. Wanneer je tevreden bent met deze indicatie hoeft er alleen nog maar een afspraak met Finands gemaakt te worden. Tijdens dit kennismakingsgesprek sta jij de benodigde documenten voor de administratie af zodat AdmiPetra BV daarmee aan de slag kan. Als ondernemer heb jij namelijk wel wat anders aan je hoofd dan de boekhouding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *