Cursus

Spaans leren in Utrecht

Spaans leren Utrecht

Heb jij ook zo een grote affiniteit met de Spaanse cultuur en het land en zal je ook graag de taal wat meer willen beheersen voordat je op je volgende reis naar dit bijzondere land afreist? Volg dan een taalcursus. Spaans leren in Utrecht en omgeving is de Fuentes taalschool de leukste taalschool die er is. Er zijn verschillende niveaus waarop je de taal kunt leren. Heb je al een voorkennis of beschik je over geen kennis over deze taal. Bij Fuentes kan het allemaal. Het is overigens niet alleen de leukste taalschool in Utrecht op het gebied van de Spaanse taal maar ook de grootste taalschool.

Wat kan je verwachten

De lessen worden gegeven door native Spaanse sprekers of door Spaanse taalspecialisten. De lessen gaan snel en in een stevig tempo. Het is flink bijpoten, maar op deze manier leer je het wel het beste. De taallessen zijn ontwikkeld in samenwerking met de Hogeschool Rotterdam en de lessen zijn gebasseerd op verschillende eindniveaus volgens het Europees Referentiekader (ERK). Je kunt bij Fuentes terecht voor de volgende taalniveaus: A1, A2, B1 en B2. Wanneer je een C1 niveau of hoger hebt (dit is ver gevorderd) kun je terecht bij een samenwerkingspartner van Fuentes: Instituto Cervantes. Dit is een wat kleinere school omdat de mensen die over dit vergevorderde niveau beschikken wat minder in aantallen zijn dan beginners.

De reguliere cursus Spaans bestaat uit 9 modules. Deze modules worden wekelijks aangeboden en gaan in lessen van 75 minuten. Je kunt er ook voor kiezen om een 5 weekse cursus te volgen. Je krijgt de zelfde modules aangeboden alleen gaat het in een sneller en intensiever tempo.

Je hoeft zelf geen lesmateriaal aan te schaffen of een speciaal boek te kopen. Je krijgt van Fuentes hun eigen speciaal ontwikkelde lesboek per mail opgestuurd nadat je je online hebt ingeschreven. Dit lesboek kan je downloaden op je eigen persoonlijke cursuspagina.

Je zult beginnen met alle basis termen en zinnen. Je leert hoe je je zelf moet voorstellen in het Spaans, hoe je tijdens het eten een drankje en je maaltijd kan bestellen en hoe je een leuk praatje kunt maken. Wanneer je dat onder de knie hebt ga je je vocabulaire uitbreiden en leer je werkwoorden vervoegen.

De kosten van de cursus variëren. De startprijzen zijn €165 euro en ze kunnen oplopen tot €220,-. Dit is afhankelijk van het cursustype dat je uitkiest, het niveau waarop je begint en of je kiest voor de 5 weekse intensieve cursus of de 9 weekse reguliere cursus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *