Bouw

Loods bouwen door een professional

Groeit jouw bedrijf hard of ga je met jouw bedrijf verhuizen en heb je daarvoor een nieuwe loods nodig? Laat een loods bouwen voor een aantrekkelijke prijs zodat jouw bedrijf stappen kan maken. Of je nu op zoek bent naar een eenvoudig ontwerp of juist specialistische wensen hebt, er is veel mogelijk. Je kunt er zelfs voor kiezen om een bouwpakket te bestellen waardoor je ook met een klein budget een robuuste loods neer kunt zetten.

Loods op maat laten bouwen

Heb jij specifieke wensen? Dan valt het aan te raden om een specialist in te huren die jouw loods op maat kan maken. Het gehele proces kan uit handen genomen worden, van het ontwerp tot het aanvragen van vergunningen, het behalen van de planningen en de uiteindelijke oplevering. Omdat deze projecten zeer persoonlijk zijn, valt het aan te raden om meerdere offertes op te vragen bij bedrijven. Er is namelijk geen standaardprijs omdat de prijs afhankelijk is van te veel variabelen. Vaak kun je kosteloos een offerte opvragen.

Loods bouwen

Zelfbouw loods

Heb jij de tijd en zin om zelf een loods neer te zetten? Dan kun je ook kiezen voor een zelfbouw loods. De loods ontvang je als bouwpakket, inclusief alle benodigde documenten zoals de vergunning, bouwtekeningen en werktekeningen, benodigde berekeningen en montagehandleidingen. Doorgaans kun je kiezen uit verschillende formaten waarbij je zelf de breedte, lengte en hoogte bepaald. Ook de maten van de deuren kun je zelf uitkiezen en is het mogelijk om een bouwpakket voor een geïsoleerde of ongeïsoleerde loods te bestellen. Dit is een uitstekende oplossing voor zowel bedrijven in het MKB als voor ZZP’ers en particulieren die op zoek zijn naar een goedkope loods. Deze zelfbouwloodsen zijn niet alleen prettig geprijsd maar worden ook snel geleverd.

Loods bouwen vergunning

Doorgaans moet je een omgevingsvergunning aanvragen als je een loods wilt bouwen. In enkele gevallen kun je vergunningsvrij bouwen, bijvoorbeeld als de loods een bijgebouw is en naast of achter het hoofdgebouw wordt geplaatst en qua functie ondergeschikt is aan het hoofdgebouw. Ook zijn er bepaalde voorwaarden met betrekking tot de maximale oppervlakte, goothoogte, nokhoogte en dakhelling. Wil je (ver)bouwen in een bepaald gebied, maar komen jouw plannen niet overeen met het bestemmingsplan van de gemeente? Dan is het mogelijk om een aanvraag in te dienen tot wijziging van het bestemmingsplan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *