Diensten

Het boekhoudmannetje voor al jouw boekhouding in Tilburg

Boekhouding Tilburg

Je boekhouding zelf bijhouden, wie heeft daar nu echt zin in. Gelukkig hoeft dit allemaal ook niet en zijn er genoeg experts en specialisten die je hier een handje in kunnen helpen. Maar hoe vind je de perfecte specialist en de specialist die bij jou past? Met zo een groot aanbod weet je misschien helemaal niet waar je moet beginnen. Wij hebben de oplossing voor jou. Ga voor het boekhoudmannetje van Tilburg! Ja, dat is echt de naam van het boekhoudingskantoor. Het boekhoudmannetje in Tilburg is in Tilburg en omgeving een waar begrip! Dus bezwijk ook niet meer langer in het frustrerende financiële papierwerk en geef dit uit handen aan het boekhoudmannetje!

 

De boekhouders van het boekhoudmannetje hebben een grote vasten klantenkring. Dit hebben ze op weten te bouwen door jarenlang perfecte service aan te bieden en een persoonlijke begeleiding te geven aan hun klanten. Ze zijn er niet alleen om je boekhouding te doen maar kunnen je ook goed persoonlijk financieel advies geven. Dit is slechts één van de vele extra diensten die ze aanbieden.

Het boekhoudmannetje is in te zetten als boekhouder voor starters, ZZP’ers en MKB’ers in Tilburg.

Wanneer je samenwerkt met de boekhouders van het boekhoudmannetje zul je profiteren van de verschillende diensten:

– BTW en VPB aangiftes

– Inkomstenbelasting

– Onbeperkt aantal boekingen

– Gratis kennismaking en financieel advies

– Toegang tot de app MIJN APP (gratis)

– Gratis belastingscan

En nog veel meer!

 

Waarom het boekhoudmannetje

Het boekhoudmannetje in al meer dan 10 jaar actief in Tilburg. Het is begonnen als een eenmanszaak en heeft nu 5 specialisten en boekhouders in dienst. De eigenaar, Marc, heeft het boekhoudmannetje gestart omdat hij zag dat veel ZZP’ers overal een eigen ‘mannetje’ voor handen. Een losse accountant, een losse boekhouder en iemand die hielp met de belastingaangiften. Maar dit kan toch ook als een vast pakket worden aangeboden dacht hij? En zo is hij zijn bedrijf gestart. Er wordt een totaaloplossing aangeboden en je zit niet meer vast aan dure diensten. Je krijgt een vast pakket en een bijbehorende prijs. Je weet van tevoren wat je zult betalen en je zult geen cent meer betalen. Zo voorkom je onverwachts hoge kosten en blijft de samenwerking prettig!

 

Wil je eerst een keer kennis maken? Dat kan. Je kunt een gratis kennismakingsgesprek aanvragen om te zien of er een goede klik is. Ook biedt het boekhoudmannetje een niet goed geld terug garantie aan. Werk je samen en bevalt het om wat voor reden toch niet, dan krijg je het betaalde geld terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *