Verzorging

Hairstylist Hoogvliet: trendyn flexibel en eerlijk

 

Hairstylist Hoogvliet

Hairstylisten maken overal ter wereld deel uit van het leven van veel vrouwen. Als vaste klant word je al snel vrienden en de hairstylist is een van de enige mensen die je vertrouwt om aan je hoofd en je haar te werken. Het is misschien moeilijk te begrijpen hoe je kapper zoveel voor je kan betekenen in de korte tijd dat je bij hem doorbrengt. Ze beginnen als vreemden, maar worden al snel onze vriend en een van de enige mensen die we vertrouwen om de manen die op ons hoofd leven te temmen. Het is misschien moeilijk te begrijpen hoe onze kapper zoveel voor ons kan betekenen met zo weinig tijd die we met hen doorbrengen. Maar het is geen geheim dat sommige vrouwen een speciale relatie hebben met de persoon die helpt om hun uiterlijk te verzorgen. Sommigen houden een praatgrage, zeg maar wat-je-bedoelt-achtige sfeer, terwijl anderen van ons de voorkeur geven aan een rustiger en kalmer bezoek aan de kapsalon. Wat je ook verkiest, er zijn bepaalde kwaliteiten die je allemaal wil zien in je kapper. Wat is voor je het belangrijkst?

Neem een kijkje in de lijst hieronder om te lezen welke kwaliteiten je graag wil zien in je favoriete kapper.

Iedereen houdt van een stylist die eerlijk is in de omgang met zijn klanten. Je stylist moet niet te duur zijn en ook realistisch in wat haar klant kan verwachten als resultaat.

 

Eerlijkheid

We houden van een eerlijke kapper, vooral in een brache waar het zo makkelijk is om iemand te bedotten met niet originele producten. Een stylist die je laat weten of je haar een bepaalde stijl of een bepaald proces aankan, omdat hij/zij zich het meest bekommert om de gezondheid van je haar wordt gewaardeerd.

 

Medelevend

De grootste kappers zijn degenen die echt om hun klanten geven en niet alleen als ze de rekening kunnen geven. Een klant kan altijd zien of er echt om hem of haar wordt gegeven, de kapper zal dit uitstralen.

 

Hij kan snel werken

Sommigen vermijden de kapsalon, omdat ze letterlijk geen tijd hebben. Je hebt allemaal de ervaring dat je na de oorspronkelijke afspraak urenlang in het kapsalon moet zitten. Alleen al om die reden hou je van een tijdsbewuste kapper.

 

Je hairstylist is betrouwbaar

Betrouwbaarheid is zo belangrijk. Je wil erop kunnen vertrouwen je op je hairstylist kan vertrouwen. Er zijn weinig ergere dingen dan een geplande afspraak die op het laatste moment wordt afgezegd.

 

Het is een heel geduldig mens

Vrouwen kunnen zeer besluiteloos zijn als het om haar gaat. Een stylist die geduldig en begripvol is als het gaat om het maken van grote beslissingen wordt oprecht gekoesterd.

 

Hij is flexibel

Hoe graag je ook wil dat de dingen volgens plan verlopen, het kan gebeuren dat er iets verkeerd loopt.. Er kan iets gebeuren waardoor je je niet aan je afspraak kunt houden. Beide partijen moeten elkaars tijdschema even respecteren. Een stylist die inschikkelijk is, zal een speciaal plekje in je hart veroveren.

 

Je wordt goed geïnformeerd

Iedereen is niet trendy en wil niet de nieuwste stijl, maar er zijn wel enkele klanten die dat wel willen. Een grote kapper doet onderzoek en is altijd op de hoogte van wat er in zijn vakgebied gebeurt.

 

Hij kan goed luisteren

Een stylist die goed naar zijn klanten luistert, kan de klant beter geven waar hij of zij om vraagt.

 

Wees er zeker van dat je hairstylist in Hoogvliet, omwille van al zijn kwaliteiten, snel een speciaal plaatsje in je hart zal veroveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *