APP

Door wie kun je een maatwerk applicatie laten bouwen?

Maatwerk applicatie

Je hebt een tof idee voor een app maar natuurlijk geen flauw idee hoe je deze zelf kunt bouwen. In dat geval moet je bij Sven Jens uit Haarlem wezen. Hij bouwt voor jou een maatwerk applicatie die precies doet wat jij wilt. Applicaties (ook wel apps genoemd) zijn al sinds de komst van smartphones niet meer weg te denken uit de samenleving. Vrijwel elk bedrijf heeft tegenwoordig zijn eigen app, waar klanten en members gebruik van kunnen maken. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt de app natuurlijk gratis aanbieden omdat het een service is die hoort bij hetgeen je aanbiedt (zoals een verzekering), maar je kunt ook geld verdienen met deze app. Een maatwerk app laten maken is dan een investering, omdat je deze app kunt aanbieden voor een vast bedrag. Mensen betalen er dan voor om hem te downloaden. Wat je ook kunt doen is de app gratis aanbieden en vervolgens bepaalde features enkel tegen betaling mogelijk maken. Zo kunnen de gebruikers zelf beslissen welke features ze het geld waard vinden en welke niet, en dus voordeliger uit zijn dan wanneer ze de volledige app met alle features tegelijk tegen betaling moeten kopen.

Een maatwerk app gratis aanbieden

Dit is een van de slimste manieren om geld te verdienen met een app. Als je de app namelijk gratis aanbiedt in de app store dan zijn mensen veel sneller geneigd om hem te downloaden. Je hebt dan nog geen inkomsten van deze klant, maar die persoon is de app in ieder geval al aan het gebruiken. Als jij het vervolgens zo in deze maatwerk app instelt dat bepaalde features alleen tegen betaling mogelijk zijn, kan die klant alsnog besluiten ervoor te gaan betalen. Dit doet hij natuurlijk pas nadat de gratis opties hem of haar bevallen. Je moet dit dus heel slim instellen en Sven Jens kan je daarbij helpen. Hij heeft super veel verstand van maatwerk software en in het bijzonder applicaties, en weet alles van hoe consumenten deze gebruiken. Laat je dus vooral eerst door hem adviseren alvorens je deze maatwerk app door hem laat bouwen.

Waar kun je deze webdeveloper allemaal voor inhuren?

Je kunt natuurlijk bij Sven terecht voor het laten bouwen van zo’n app, maar hij kan op het gebied van webdeveloping nog veel meer voor je betekenen. Hij is namelijk een expert op het gebied van front- en backend development en weet alles over frameworks en CMS. Wat je dus ook nodig hebt op het gebied van websites of applicaties, bij Sven Jens ben je aan het juiste adres voor volledig maatwerk, precies zoals jij het voor ogen hebt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *