Auto

 Auto wassen Terneuzen

Auto wassen Terneuzen

Wil jij na weken van uitstel je auto wassen in Terneuzen? Dan heb je drie opties. De eerste is om zelf je auto te wassen, gewoon op de inrit dus. Andere mogelijkheid is gebruik te maken van een wasbox en de derde optie die er is voor auto wassen in Terneuzen is kiezen voor de wasstraat. De laatste optie heeft als voordeel dat je er zelf dan niets voor hoeft te doen. En dat is iets wat veel mensen dan toch weer aanspreekt en waar ze graag wat extra euro’s voor over hebben.

 

De wasstraat is een milieuvriendelijke wijze van het wassen van de auto

Auto wassen in Terneuzen kan dus een ritje naar de autowasstraat zijn, waar op milieuvriendelijke wijze je auto wordt gewassen en waar ook de onderkant van je trouwe vierwieler meegenomen wordt, een duidelijk voordeel ten opzichte van de andere manieren van auto wassen in Terneuzen. Aan de andere kant kost deze wijze van auto wassen in Terneuzen je dus geld en blijkt in de praktijk dat de borstels van de wasstraat niet overal even goed bij kunnen. Bovendien kunnen de borstels soms voor krassen op je auto zorgen.

 

Je kunt je auto ook gewoon wassen op de inrit

Auto wassen in Terneuzen kan ook gewoon thuis op je inrit. In dat geval ga je dus zelf aan de slag en ben je tijd kwijt. Toch blijft dit de meest grondige wijze van je auto wassen en bovendien is het risico op krassen nihil, mits je de auto goed wast uiteraard. Je reinigt nu ook die hardnekkige vlekken die ook in de wasstraat niet helemaal verwijderd zijn. Nadeel is echter dat het water en de zeep die je gebruikt zo in het milieu terechtkomen en dat de onderkant van je auto niet gewassen wordt. Bovendien heb je wel de juiste producten nodig als je het beste resultaat nastreeft.

 

De borstels zijn niet altijd meer heel schoon aan het einde van de dag

Auto wassen in Terneuzen kan ook in de wasbox. Dit is de middenweg. Je hebt in de wasbox de beschikking over professionele apparatuur als bijvoorbeeld een hoge druk spuit en wassen in de wasbox is beter voor het milieu dan wassen bij je thuis. Nadeel? Soms zijn de borstels niet meer schoon, bijvoorbeeld aan het eind van de dag als er al heel veel mensen je voor geweest zijn en de borstels vuil opgehoopt hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *